e
Banner

Etiketler: murat boğ



Ekol Lojistik’in 2016 ajandasındaki 3 büyük yatırım


Yayın: 22-06-2016
Kategori: Denizyolu

Ekol Lojistik Taşımacılık Grubu Genel Müdürü Murat Boğ, 40 milyon dolar yatırım yaptıkları Yalova Ro-Ro terminalini ise bu yılın ikinci yarısında hizmete açacaklarını söyledi.




Ekol yeni depo yazılımıyla kaliteyi standartlaştırıyor


Yayın: 18-08-2016
Kategori: Lojistik

Ekol Lojistik, global bir şirket olma hedefi doğrultusunda depo yazılımını yenileyerek tekstil sektörü de dahil tüm müşterilerine bulunduğu her yerde aynı kalitede hizmet sunmayı hedefliyor. 

Ekol Lojistik, global bir şirket olma hedefi doğrultusunda depo yazılımını yenileyerek tekstil sektörü de dahil tüm müşterilerine bulunduğu her yerde aynı kalitede hizmet sunmayı hedefliyor. Ekol Lojistik, global bir şirket olma hedefi doğrultusunda depo yazılımını yenileyerek tekstil sektörü de dahil tüm müşterilerine bulunduğu her yerde aynı kalitede hizmet sunmayı hedefliyor. 




Ekol’den Trieste ile Baltık-Adriyatik koridoruna intermodal bağlantı


Yayın: 02-02-2017

Intermodal Taşımacılığın öncüsü Ekol, Trieste (İtalya) ile Kiel (Almanya) arasında yeni bir blok treni hizmete alıyor. 
zirve_banner




Ekol, haftalık Sete-Lavrio seferlerine başladı


Yayın: 08-08-2018
Kategori: Denizyolu

Intermodal taşımacılıkta Avrupa’daki iddiasını artırarak sürdüren Ekol, Yunanistan(Lavrio Limanı) ile Fransa (Sète Limanı) arasında düzenli Ro-Ro seferlerine başlıyor. 




Murat Boğ, Sarp Intermodal’in Yönetim Kurulu Üyesi, Logiva’nın CEO’su oldu


Yayın: 20-03-2023
Kategori: Lojistik

Türkiye ve Avrupa lojistik sektöründe 20 yıllık deneyimi bulunan Murat Boğ, Sarp Intermodal’in Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Boğ, aynı zamanda Sarp Intermodal grup şirketleri arasına katılan Litvanya merkezli Logiva’nın CEO’su olarak da görev yapacak.